NL | FR

Denemarken

v.a. € 1 150
Denemarken 4Kids Een 10-daagse rondreis in Denemarken waarbij activiteiten voor jong en oud centraal staan.

meer info...

FAEROER EILANDEN

v.a. € 3 700
Faeröer4kids 8-daagse fly & drive voor gezinnen met kinderen.

meer info...

Noord INDIA

v.a. € 2 250
Noord India4kids - 9 daagse rondreis met privé wagen met chauffeur. - Actieve en leuke kennismaking met Noord India. - Vertrek: dagelijks. Minimum 3 deelnemers.

meer info...

ITALIE

v.a. € 1 700
Napels4kids 8-daags ontdekkingsprogramma voor jong en oud met Sorrento als uitvalsbasis.

meer info...

KENIA

v.a. € 1 825
Kenya 4 Kids  9-daagse privérondreis in per 4x4 met Engels- of Franstalige gids. Gedurende 4 dagen verken je een paar van Kenia’s belangrijkste wildreservaten. Nadien heb je tijd om gedurende 4 dagen te ontspannen aan de exotische stranden van Kenia langs de Indische Oceaan.

meer info...

MADAGASKAR

v.a. € 1 840
Madagaskar 4 Kids -Budget 10-daagse rondreis met Engels- of Franstalige chauffeur-gids per 4x4 of minibus. Samen met je kinderen geniet je van al het moois van deze unieke bestemming, een onvergetelijk avontuur voor de hele familie.

meer info...

MADAGASKAR

v.a. € 1 990
Madagaskar 4 Kids -Superior 10-daagse rondreis met Engels- of Franstalige chauffeur-gids per 4x4 of minibus. Samen met je kinderen geniet je van al het moois van deze unieke bestemmingen, een onvergetelijk avontuur voor de hele familie.

meer info...

MALAWI

v.a. € 6 005
Zambia & Malawi 4 kids Een begeleide 15-daagse rondreis doorheen South Luangwa (Zambia) en hoogtepunten in Malawi, aangepast aan gezinnen. PRIJS ZAKT NAAR GELANG HET AANTAL PERSONEN PER VOERTUIG.

meer info...

Zuid MAROKKO

v.a. € 2 280
Zuid Marokko in vogelvlucht 4kids  8-daagse rondreis per 4x4 met privé chauffeur naar de Erg Chegaga duinen

meer info...

Zuid MAROKKO

v.a. € 2 470
Zuid-Marokko4kids; bergen en valleien 9-daagse rondreis met 4x4 jeep en chauffeur. Actieve vakantie voor gezinnen met kinderen

meer info...

NAMIBIE

v.a. € 3 235
Namibia 4 Kids 14-daagse rondreis met huurwagen langs Namibië’s hoogtepunten op het ritme van gezinnen met kinderen - ook mogelijk met privéchauffeur.

meer info...

PORTUGAL

v.a. € 1 460
Azoren4kids - The Lince Azores Hotel Ontdekkingsprogramma voor jong en oud! Het milde klimaat en de aangename temperaturen maken van São Miguel een aantrekkelijke bestemming voor een actieve vakantie.

meer info...

SENEGAL

v.a. € 1 625
Senegal 4 Kids 8-daagse reis doorheen Senegal met het gezin, begeleid door een familievriendelijke gids-chauffeur. Je logeert hierbij in familievriendelijke accommodaties. De activiteiten en het reisritme worden aangepast volgens de leeftijden van de kinderen waardoor een unieke gezinsvakantie gegarandeerd is.

meer info...

SPANJE

v.a. € 615
Andalusië4Kids 8-daagse rondreis met huurwagen met bezoek aan Sevilla, de bergen en de kust

meer info...

SPANJE

v.a. € 655
Tenerife4Kids  8-daagse verblijfsvakantie op Tenerife met huurwagen en leuke activiteiten met de kinderen

meer info...

SRI LANKA

v.a. € 2 570
Sri Lanka4kids 11-daagdse individuele rondreis met chauffeur. Vertrek: maandag en woensdag. Minimum 3 deelnemers.

meer info...

TANZANIA

v.a. € 4 145
Tanzania 4 Kids 8-daagse privéreis door Tanzania met een ervaren ranger per 4x4 op zoek naar de Big Five in de beroemdste wildreservaten van Tanzania en je verblijft hierbij in familievriendelijke lodges. Om de reis toch wat anders te maken hebben we een verblijf aan de voet van Afrika’s hoogste berg Kilimanjaro voorzien waar je te voet op safari trekt en een authentiek Masai-dorp bezoekt.

meer info...

THAILAND

v.a. € 3 145
Thailand4kids 13-daagse individuele rondreis met chauffeur. Vertrek dagelijks - minimum 3 deelnemers. Vertrek samen met uw gezin op een bijzondere rondreis door Thailand. U geniet van de Thaise gastvrijheid in Bangkok, het Noorden van Thailand en tijdens de strandverlenging in Hua Hin. In Khum Lanna, een prachtig teakhouten huis gelegen middenin de hoge bergen van Noord-Thailand, maakt u kennis met de geheimen van de Thaise keuken. Het olifantenkamp, de activiteiten zoals, fietsen,... maken van de reis een ervaring om nooit te vergeten!

meer info...

Noord VERENIGD KONINKRIJK

v.a. € 1 230
Noord-Wales 4kids 6-daagse fly & drive in Noord-Wales voor gezinnen met kinderen.

meer info...

VERENIGD KONINKRIJK

v.a. € 2 430
Scotland4Kids (4* hotels)  11-daagse fly & drive avontuur en natuur in de Schotse Hooglanden.

meer info...

Noord VIETNAM

v.a. € 3 145
Noord Vietnam4kids Schitterende 13-daagse rondreis in Noord-Vietnam, met rijstvelden, valleien, tropische regenwouden, kleurrijke markten, etnische stammen, Halong Bay en de hoofdstad Hanoi. Minimum 3 deelnemers.

meer info...

ZAMBIA

v.a. € 6 005
Zambia & Malawi 4 kids Een begeleide 15-daagse rondreis doorheen South Luangwa (Zambia) en hoogtepunten in Malawi, aangepast aan gezinnen. PRIJS ZAKT NAAR GELANG HET AANTAL PERSONEN PER VOERTUIG.

meer info...

ZUID-AFRIKA

v.a. € 1 820
Garden Route 4 Kids 12-daagse individuele rondreis met het gezin per huurwagen langsheen de Tuinroute. Ontdek met het gezin de Tuinroute op een kindvriendelijke manier en logeer in gastvrije hotels/guesthouses waar iedereen zich thuis zal voelen. Je reist per huurwagen, zo geniet je in alle vrijheid. Een ideale reis tijdens de paasvakantie!

meer info...

ZUID-AFRIKA

v.a. € 3 190
South Africa 4 Kids Ontdek het veelzijdige Zuid-Afrika tijdens een 16-daagse avontuurlijke gezinsreis. Je gaat op safari in een privéwildreservaat grenzend aan Kruger en kunt tijdens de reis tal van avontuurlijke activiteiten ondernemen: mountainbiken, wandeltochten door canyons en in de Drakensbergen. Aan de kust nabij St Lucia in KwaZulu Natal kun je bovendien in de zomervakantie, naast nijlpaarden en dolfijnen, ook walvissen spotten.

meer info...

ZWEDEN

v.a. € 1 150
Zweden 4Kids Een 13-daagse rondreis in Zweden waarbij activiteiten voor jong en oud centraal staan.

meer info...

A la Carte

De specialisten van Imagine maken voor u een persoonlijk voorstel op maat.

meer info...