NL | FR

Napels4kids

v.a. € 1 700
periode : 06/11/2020 -> 31/12/2024
begeleid : Nee
groepsreis : Nee
overnachtingen : 8 d./7 n.
Prijstabel
tonen 
periode   prijs promo  
30/5 22/9 € 2 190,00  
23/9 9/10 € 2 070,00  
10/10 30/10 € 1 700,00  
Prijzen p.p. (tweepersoonskamer). Aanbod geldig volgens beschikbaarheid.
dag 1 : Brussel – Napels – Sorrento (± 50km)
Rechtstreekse vlucht naar Napels. Transfer naar Best Western Hotel La Solara in Sorrento, waar u de komende 7 nachten verblijft.
dag 2 : Napels
Vandaag brengt u een culinair bezoek aan de hoofdstad van de regio Campanië. Bij aankomst in het historische centrum van Napels maakt u een wandeling langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad: Het Koninklijke Paleis, de San Francesco di Paola kerk, de Umberto Galerij en de Opera San Carlo. Onderweg kunt u proeven van een “Cuoppo di Frittura”, een selectie gefrituurde groenten. Snuif de gezellige drukte op in de “Via Spaccanapoli” en op de “Pignasecca” markt. U maakt verder nog kennis met sfogliatelle gebak en een glaasje limoncello (voor de ouders uiteraard!).
dag 3 : Amalfikust
De indrukwekkende Amalfikust is een aaneenschakeling van pittoreske dorpjes en adembenemende landschappen. Vandaag ontdekt u deze tijdens een unieke cruise langs de kust. U heeft de tijd om te zwemmen in de golf van Napels. De boot meert aan in Amalfi en Positano, waar u tijd heeft om zelfstandig op ontdekking te gaan.
dag 4 : Vrije dag in Sorrento
Geniet van de faciliteiten van uw hotel of ga wandelen langs de vele oude voet- en ezelpaden op het schiereiland Sorrento.
dag 5 : Pompeï & Vesuvius
In de voormiddag brengt u een gegidst bezoek aan de site van Pompeï. Deze stad werd in 79 voor Christus bedolven onder de assen van de Vesuvius en zijn zeer goed bewaard gebleven. In de namiddag wordt u afgezet op 1000m hoogte aan de Vesuvius, de enige nog actieve vulkaan op het Europese vasteland. U heeft de tijd om de wandeling tot aan de rand van de krater te maken, van waar u een fantastisch uitzicht heeft.
dag 6 : Capri
Afspraak aan de haven waar u de ferry naar Capri neemt. Bij aankomst rit naar Anacapri voor een bezoek aan Villa San Michele. Vrije tijd om zelf op ontdekking te gaan en vervolgens maakt u een wandeling langs de bekende “Via Camarelle” tot aan “Augustus Garden”. U heeft de tijd om zelfstandig een bezoek te brengen aan de “Blue Grotto”. In de late namiddag keert u terug met de ferry naar Sorrento.
dag 7 : Vrije dag in Sorrento
dag 8 : Sorrento – Napels – Brussel (± 50km)
Transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Brussel.
Inbegrepen
- 7 overnachtingen in Best Western Hotel La Solara met ontbijt.
- Privé transfers van en naar de luchthaven.
- 4 excursies zoals beschreven in het programma.
Niet inbegrepen
- Vluchten: vraag naar onze best beschikbare tarieven bij reservatie!
- Reisverzekeringen.
Andere prijzen
- Extra bed 1ste & 2de kind tem 11j: € 800.

- Extra bed 3de & 4de pax: € 875.
Opmerkingen
- De excursies zijn in kleine internationale groepjes met Engelstalige gids.
voor een persoonlijk advies over deze bestemming, klik hier.

 

uw overnachtingen

» Best Western La Solara ****
dit 4* hotel biedt alles voor een geslaagde vakantie: modern comfort, lokale gastronomie en een ruim aanbod aan faciliteiten.