NL | FR

Thai Adventure (4kids)

v.a. € 2 650
periode : 01/10/2018 -> 31/10/2022
begeleid : Ja
groepsreis : Nee
overnachtingen : 13 d./10 n.
Prijstabel
tonen 
periode   prijs promo  
1/11 30/6 € 2 650,00  
1/7 30/9 € 2 650,00  
Prijzen p.p. (tweepersoonskamer). Aanbod geldig volgens beschikbaarheid.
dag 1 : Brussel-Bangkok
We vliegen met de lijnvlucht van Thai Airways naar Bangkok.
dag 2 : Bangkok (m)
Aankomst te Bangkok. Onthaal door uw gids en onmiddellijk vertrek voor het begin van uw bezoek. Bezoek aan Wat Traimit, waarin een 5000 kilo wegend Boeddhabeeld van puur goud is ondergebracht. Verder naar de Giant Swing en wandeling door de bedrijvige oude straatjes van China Town, waar zelfs de stenen lijken te zinderen van handelsdrift. Ten slotte verder naar de 76 meter hoge Gouden Berg van de Wat Saket-tempel, van hieruit hebt u een mooi uitzicht over Bangkok. Transfer naar uw hotel Anantara****. Rest van de dag is vrij.
dag 3 : Bangkok (o-m)
In de voormiddag bezoekt u de befaamde Tempel van de Smaragden Boeddha en het koninklijk paleis met zijn schittering van gouden pagoden. Tijdens de namiddag boottocht over de Klong Bang Luang. U vaart langs teakhuisjes, tempels, noodleshops, plantages en rijstvelden. Onderweg stop bij Baan Silapin, een huis van meer dan 100 jaar oud waar nu een kunstgalerij is. Er is de mogelijkheid om rond te wandelen in het dorpje en kennis te maken met de bevolking. Op de terugweg maken we een stop bij de Wat Arun, de tempel van de dageraad gelegen aan de Chao Praya rivier.
dag 4 : Bangkok (o-a)
Na ontbijt maakt u kennis met de wondere onderwaterwereld van Siam Ocean World, het grootste aquarium van Zuidoost-Azië. Lunch op eigen gelegenheid. (u bevindt zich hier in een shopping centrum, met een grote verscheidenheid aan restaurants). In de namiddag bezoek aan kidzania. Je hebt hier allerlei verschillende beroepen die kinderen uit kunnen voeren. Tijdens een sessie is je kind bijvoorbeeld brandweerman, verpleegster of piloot. Avondmaal in een lokaal visrestaurant.
dag 5 : Bangkok – Chiangmai (o)
Transfer naar de luchthaven van Bangkok voor de binnenlandse vlucht naar Chiang Mai, ook de ‘Roos van het Noorden’ genoemd. De oude binnenstad wordt omgeven door een gracht en er zijn honderden tempels te bewonderen. We beginnen met de meest vereerde tempel van Doi Suthep op de gelijknamige heuvel die de stad domineert. Daarna bezoekt u per tuk tuk de stadstempels: What Phra Sing en Wat Chedi luang. Intrek in het hotel Duangtawan****. ’s Avonds bezoek aan de beroemde ‘night bazar’ waar dorpelingen en bergstammen hun handwerkproducten verkopen.
dag 6 : Chiangmai (o)
Vrije dag.
dag 7 : Chiangmai – Lisu Lodge (o-m-a)
Na het ontbijt transfer naar het dorp van de Lisu-bergstam. Daar logeren we in de Lisu Lodge°°°, een fantastische ervaring. (kamers zijn aangepast aan de westerse normen.) Bij aankomst welkomdrink en uitleg over de activiteiten die er mogelijk zijn zoals een fietstocht door de mooie omgeving, een ossenkarrit door de uitgestrekte velden, een massage, noem maar op…. De bergbewoners verdienen hun dagelijkse kost met werken in de lodge en met het rondleiden van gasten in hun leefgebied. Typische Thaise lunch en in de namiddag keuze uit één van de activiteiten. Avondmaal en overnachting.
dag 8 : Lisu Lodge – Khum Lanna (o-m-a)
Na het ontbijt fietstocht (13 km)naar het olifantenkamp voor een tocht van 1u op de rug van zo’n dikhuid door de prachtige bergomgeving langs de rivier. Na de picknicklunch, gaan we aan boord van een rubberen boot om te raften (45min) op de rivier en stop aan een traditioneel dorp. Van hieruit gaan we verder naar Khum Lanna°°°, een prachtig teakhouten huis gelegen middenin de hoge bergen van Noord-Thailand. Bij aankomst een verfrissend welkomdrankje gemaakt van ingrediënten uit de tuin en uitleg over de activiteiten voor de volgende dag. Vervolgens kookles die ons de geheimen van de de typische Noord-Thaise keuken leert kennen en daarna genieten we van de heerlijke gemaakte maaltijd.
dag 9 : Khum Lanna - Chiangmai - Bangkok (o-m)
‘s Morgens vroeg wordt u gewekt met koffie en thee op de kamer. Daarna fietstocht langs de kleine wegen via San Kwang dorp en rijstvelden naar Phrao voor een bezoek aan een lokale markt. Op de terugweg bezoek aan een rijst landbouwer. Eenmaal terug in de lodge nemen we een ontbijt en kunnen we ons verfrissen. Vervolgens krijgen we een tweede kookles en krijgen we meer uitleg over de rijstsoorten, de ingrediënten van de kruidentuin en het thaise voedsel. BBQ lunch met ‘sticky rice’ dat we zelf gemaakt hebben. In de namiddag, keuze uit één van de activiteiten. Vervolgens keren we terug naar Chiang Mai en nemen we de nachttrein naar Bangkok. (in 2de klasse)
dag 10 : Bangkok – Hua Hin (o)
Aankomst in Bangkok. Ontbijt en vertrek naar Hua Hin. gelegen aan de westkant van de Golf van Thailand. Deze streek is ideaal voor rustzoekers! Geniet van de kilometers lange zandstranden, prachtige natuurparken,… Intrek in hotel The Veranda****+.
dag 11 : Hua Hin (o)
Vrije dag in Hua Hin. Geniet van zon, zee en strand.
dag 12 : Hua Hin – Bangkok (o)
Vrije tijd tot aan de transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Zaventem.
dag 13 : Bangkok – Brussel
Aankomst in Zaventem.
Inbegrepen:
- Lijnvlucht met Thai Airways (W-klasse)
- Binnenlandse vlucht van Bangkok naar Chiangmai.
- Fuel en luchthaventaksen
- Overnachtingen zoals vermeld in het programma of gelijkwaardig
- 1 overnachting op de nachttrein van Chiangmai naar Bangkok (2de klasse)
- maaltijden volgens het programma (o: ontbijt, m: middagmaal, a: avondmaal).
- Engelssprekende lokale gidsen
- Alle bezoeken, ingangsgelden en transfers zoals beschreven in het programma met A/C wagen met chauffeur.
- Documentatiemap
Niet inbegrepen
- Persoonlijke uitgaven zoals dranken.
- Gebruikelijke fooien
- Annulatie- en of bijstandsverzekering
Prijzen
- Korting kind -12 jaar in de kamer van de ouders: € 320.

- Korting 2 kinderen -12jaar in de kamer van de ouders of afzonderlijke kamer: € 260 per kind.
voor een persoonlijk advies over deze bestemming, klik hier.
voor persoonlijk advies ? klik hier.

 

uw overnachtingen

» Khum Lanna ***