NL | FR

Thailand4kids

v.a. € 3 235
periode : 01/10/2018 -> 31/10/2024
begeleid : Ja
groepsreis : Nee
overnachtingen : 13 d./10 n.
Prijstabel
tonen 
periode   prijs promo  
1/5 30/6 € 3 235,00  
1/7 31/8 € 3 565,00  
1/9 31/10 € 3 355,00  
Prijzen p.p. (tweepersoonskamer). Aanbod geldig volgens beschikbaarheid.
dag 1 : Brussel-Bangkok
Vlucht vanuit Brussel naar Bangkok.
dag 2 : Bangkok (m)
Aankomst te Bangkok. Onthaal door uw gids en onmiddellijk vertrek voor het begin van uw bezoek. Bezoek aan Wat Traimit, waarin een 5000 kilo wegend Boeddhabeeld van puur goud is ondergebracht. Verder naar de Giant Swing en wandeling door de bedrijvige oude straatjes van China Town, waar zelfs de stenen lijken te zinderen van handelsdrift. Ten slotte verder naar de 76 meter hoge Gouden Berg van de Wat Saket-tempel, van hieruit hebt u een mooi uitzicht over Bangkok. Transfer naar uw hotel Silom Serene****. Rest van de dag is vrij.
dag 3 : Bangkok (o-m)
In de voormiddag bezoekt u de befaamde Tempel van de Smaragden Boeddha en het koninklijk paleis met zijn schittering van gouden pagoden. Tijdens de namiddag boottocht over de Klong Bang Luang. U vaart langs teakhuisjes, tempels, noodleshops, plantages en rijstvelden. Onderweg stop bij Baan Silapin, een huis van meer dan 100 jaar oud waar nu een kunstgalerij is. Er is de mogelijkheid om rond te wandelen in het dorpje en kennis te maken met de bevolking. Op de terugweg maken we een stop bij de Wat Arun, de tempel van de dageraad gelegen aan de Chao Praya rivier.
dag 4 : Bangkok (o-a)
Na ontbijt maakt u kennis met de wondere onderwaterwereld van Siam Ocean World, het grootste aquarium van Zuidoost-Azië. Lunch op eigen gelegenheid. (u bevindt zich hier in een shopping centrum, met een grote verscheidenheid aan restaurants). Vrije namiddag. Avondmaal in het Bangkok Sky restaurant, gelegen op de 76ste verdieping van het Baiyok Sky hotel.
dag 5 : Bangkok – Chiangmai (o)
Transfer naar de luchthaven van Bangkok voor de binnenlandse vlucht naar Chiang Mai, ook de ‘Roos van het Noorden’ genoemd. De oude binnenstad wordt omgeven door een gracht en er zijn honderden tempels te bewonderen. We beginnen met de meest vereerde tempel van Doi Suthep op de gelijknamige heuvel die de stad domineert. Daarna bezoekt u per tuk tuk de stadstempels: What Phra Sing en Wat Chedi luang. Intrek in het hotel Kantary Hills****.
dag 6 : Chiangmai (o)
Ontbijt in het hotel. Vervolgens ga je naar een olifantenkamp in een natuurlijke omgeving aan een bergstroom en zie je hoe deze dieren worden getraind om te helpen bij de houtindustrie. Je kan de dieren ook helpen bij het voederen. Op de terugweg bezoek aan een orchideeën- en vlindertuin. Middagmaal. Terugkeer naar uw hotel en vrije tijd.
dag 7 : Chiangmai – Khum Lanna (o-m-a)
Vandaag vertrek naar Khum Lanna, een prachtig teakhouten huis, middenin de hoge bergen van Noord-Thailand. Bij aankomst een verfrissend welkomdrankje gemaakt van ingrediënten uit de tuin en uitleg over de activiteiten voor de volgende dag. Vervolgens kookles die ons de geheimen van de typische Noord-Thaise keuken leert kennen en daarna genieten we van de heerlijke gemaakte maaltijd. In de namiddag kunt u kiezen uit een van de activiteiten: een fietstocht, een massage of creatief fruit snijden. Na de door u gekozen activiteit kunt u de rest van de middag vrij besteden, tot aan de kookles. Tijdens deze kookles krijgt u een uitgebreide uitleg en begeleiding. Achteraf kunt u uw eigengemaakte gerechten nuttigen tijdens het diner. Overnachting in de homestay.
dag 8 : Khum Lanna (o-m-a)
Na het ontbijt verlaat je Khum Lanna voor Ban Mea Raghong. Onderweg maak je een korte stop voor het bezoek aan een lokale school. Verder naar het startpunt in Ban Pang Sane. Hier maak je een 90 minuten durende wandeling over het wandelpad tot aan de waterval. Picknick lunch. Hierna gaat de trekking verder naar een dorp van de Akha stam. Maak een praatje met hen om meer te leren over hun cultuur en levenswijze. Daarna wordt u teruggebracht naar Khum Lanna. Vrije tijd.
dag 9 : Khum Lanna - Chiangmai - Bangkok (o-m)
Deze dag begint vroeg; om half zes in de ochtend kunt u genieten van een kopje koffie of thee op het Sala terras. Hierna zult u een fietstocht bij zonsopkomst maken, in de richting van een lokale markt. Na het bezoek aan de markt maakt u een wandeling naar een boerderij, waar u uitleg krijgt van de eigenaar over de vele verschillende soorten Thaise rijst, en de middelen waarmee rijst verbouwd worden. Vervolgens fietst u terug richting Khum Lanna en zult u onderweg nog stoppen bij nabij gelegen rijstvelden. Bij terugkomst in het resort krijgt u de gelegenheid uzelf op te frissen waarna er een ontbijt voor u klaarstaat. Rond de middag terug naar Chiangmai voor het middagmaal. Hierna maakt u nog een cruise op de Mae Ping Rivier alvorens de transfer naar het station waar je de nachttrein (2de klasse) neemt naar Bangkok.
dag 10 : Bangkok – Hua Hin (o)
Aankomst in Bangkok. Ontbijt en vertrek naar Hua Hin. gelegen aan de westkant van de Golf van Thailand. Deze streek is ideaal voor rustzoekers! Geniet van de kilometers lange zandstranden, prachtige natuurparken,… Intrek in hotel Veranda Resort & Villas Hua Hin – Cha Am****+.
dag 11 : Hua Hin (o)
Vrije dag.
dag 12 : Hua Hin – Bangkok (o)
Vrije tijd tot aan de transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Zaventem.
dag 13 : Bangkok – Brussel
Aankomst in Zaventem.
Inbegrepen:
- Lijnvlucht met Etihad (Q-klasse)
- Fuel en luchthaventaksen
- Overnachtingen zoals vermeld in het programma of gelijkwaardig
- 1 overnachting op de nachttrein van Chiangmai naar Bangkok (2de klasse)
- maaltijden volgens het programma (o: ontbijt, m: middagmaal, a: avondmaal).
- Engelssprekende lokale gidsen
- Alle bezoeken, ingangsgelden en transfers zoals beschreven met A/C wagen met chauffeur.
Niet inbegrepen
- Persoonlijke uitgaven zoals dranken.
- Gebruikelijke fooien
- Annulatie- en of bijstandsverzekering
Opmerking
8 weken voor afreis dienen we in het bezit te zijn van de kopies van de internationale reispas.
voor een persoonlijk advies over deze bestemming, klik hier.