NL | FR  

FAEROER EILANDEN

v.a. € 4 380
Faroër4kids 8-daagse fly&drive.

meer info...

FINLAND

v.a. € 2 000
Finland4kids 8-daagse fly&drive.

meer info...

GAMBIA

v.a. € 1 535
Gambia 4 Kids 

8-daagse individuele rondreis op kindermaat ontdek je het veelzijdige Gambia. Je krijgt de kans om een krokodil te strelen, aapjes te voederen of een slang rond je nek te hangen. Je sluit je bezoek af met een leuke jeepsafari waar je neushoorns, buffels, antilopen en zelfs giraffen ziet. Samen met je kinderen geniet je van al het moois van één van de kleinste Afrikaanse landen, een onvergetelijk avontuur voor de hele familie. 

meer info...

IERLAND

v.a. € 1 015
Ierland4KIDS in B&B´s 10-daagse familierondreis met huurwagen

meer info...

IJSLAND

v.a. € 5 810
Iceland4KIDS 7-daagse fly& drive met huurwagen. Prijzen per gezin

meer info...

Noord INDIA

v.a. € 2 045
Noord India4kids - 9 daagse rondreis met privé wagen met chauffeur. - Actieve en leuke kennismaking met Noord India. - Vertrek: elke dag Minimum 3 deelnemers.

meer info...

INDONESIE

v.a. € 2 290
Bali4kids  13-daagse individuele rondreis Vertrek: Elke maandag Minimum 3 deelnemers ( 2 volwassenen en 1 kind -12 jaar )

meer info...

ITALIE

v.a. € 1 330
Napels4kids 8-daags ontdekkingsprogramma voor jong en oud met Sorrento als uitvalsbasis.

meer info...

JAPAN

v.a. € 6 130
Japan4kids 15-daagse individuele rondreis per trein met gebruik van Japan Railpass.

meer info...

KENIA

v.a. € 1 545
Savannes & Stranden Privé 8-daagse rondreis in per 4x4 met Engels- of Franstalige gids. Gedurende 3 dagen verken je een paar van Kenia’s belangrijkste wildreservaten. Nadien heb je tijd om gedurende 4 dagen te ontspannen aan de exotische stranden van Kenia langs de Indische Oceaan.

meer info...

KENIA

v.a. € 2 645
Kenya Overland Privé 9-daagse rondreis per 4x4 op individuele basis met Frans-of Engelstalige privégids. In de savannes en wildparken ga je op zoek naar de beroemde Big Five en overnacht je in comfortabele lodges in vol pension. Je sluit de reis af in een prachtig 4 sterren resort in half pension of all inclusive aan de exotische stranden van de Indische Oceaan.

meer info...

MADAGASKAR

v.a. € 1 410
Madagaskar 4 Kids -Budget 10-daagse rondreis met Engels- of Franstalige chauffeur-gids per 4x4 of minibus. Samen met je kinderen geniet je van al het moois van één van de Afrikaanse landen, een onvergetelijk avontuur voor de hele familie.

meer info...

MADAGASKAR

v.a. € 1 880
Madagaskar 4 Kids -Superior 10-daagse rondreis met Engels- of Franstalige chauffeur-gids per 4x4 of minibus. Samen met je kinderen geniet je van al het moois van één van de Afrikaanse landen, een onvergetelijk avontuur voor de hele familie.

meer info...

MAROKKO

v.a. € 1 845
Marokko4kids (in familiekamer in standaard riads) 8-daagse rondreis per 4x4 met privé chauffeur naar de Erg Chegaga duinen

meer info...

MAROKKO

v.a. € 2 510
Marokko4kids (in familiekamer in charme riads) 8-daagse rondreis per 4x4 met privé chauffeur naar de Erg Chegaga duinen.

meer info...

NAMIBIE

v.a. € 3 230
Namibia 4 Kids 14-daagse rondreis met huurwagen langs Namibië’s hoogtepunten op het ritme van gezinnen met kinderen - ook mogelijk met privéchauffeur.

meer info...

NOORWEGEN

v.a. € 2 425
Noorwegen Actief 8-daagse actieve familierondreis

meer info...

PORTUGAL

v.a. € 740
Azoren4kids - Azoris Royal Garden 8-daags ontdekkingsprogramma voor jong en oud op het eiland São Miguel.

meer info...

SENEGAL

v.a. € 1 450
Senegal 4 Kids 8-daagse reis doorheen Senegal met het gezin, begeleid door een familievriendelijke gids-chauffeur. Je logeert hierbij in familievriendelijke accommodaties. De activiteiten en het reisritme worden aangepast volgens de leeftijden van de kinderen waardoor een unieke gezinsvakantie gegarandeerd is.

meer info...

SPANJE

v.a. € 780
Tenerife4Kids  8-daagse verblijfsvakantie op Tenerife met huurwagen in luxehotel Melia Jardines del Teide.

meer info...

SRI LANKA

v.a. € 2 310
Sri Lanka4kids 11-daagdse individuele rondreis met chauffeur. Vertrek: maandag en woensdag Minimum 3 deelnemers.

meer info...

TANZANIA

v.a. € 3 705
Tanzania 4 Kids 8-daagse privéreis door Tanzania met een ervaren ranger per 4x4 op zoek naar de Big Five in de beroemdste wildreservaten van Tanzania en je verblijft hierbij in familievriendelijke lodges. Om de reis toch wat anders te maken hebben we een verblijf aan de voet van Afrika’s hoogste berg Kilimanjaro voorzien waar je te voet op safari trekt en een authentiek Masai-dorp bezoekt.

meer info...

THAILAND

v.a. € 2 650
Thai Adventure (4kids) Prachtige rondreis door Thailand van de levendige stad Bangkok naar de olifanten in het bergachtige noorden van Thailand en strandverlenging in Hua Hin. Minimum 3 deelnemers.

meer info...

VERENIGD KONINKRIJK

v.a. € 1 015
Ierland4KIDS in B&B´s 10-daagse familierondreis met huurwagen

meer info...

Noord VIETNAM

v.a. € 2 480
Noord Vietnam4kids Schitterende 13-daagse rondreis in Noord-Vietnam, met rijstvelden, valleien, tropische regenwouden, kleurrijke markten, etnische stammen, Halong Bay en de hoofdstad Hanoi.

meer info...

A la Carte

De specialisten van Imagine maken voor u een persoonlijk voorstel op maat.

meer info...