NL | FR

Tanzania 4 Kids

v.a. € 3 925
periode : 11/06/2022 -> 01/01/2025
begeleid : Ja
groepsreis : Nee
overnachtingen : 8 d./7 n.
Prijstabel
tonen 
periode   prijs promo  
1/11 14/12 € 3 955,00  
15/12 31/12 € 4 100,00  
1/1 29/2 € 4 290,00  
1/3 31/3 € 4 290,00  
1/4 25/5 € 3 925,00  
26/5 24/6 € 4 290,00  
25/6 30/9 € 4 325,00  
1/10 31/10 € 4 290,00  
1/11 14/12 € 4 145,00  
15/12 31/12 € 4 290,00  
Prijzen p.p. (tweepersoonskamer). Aanbod geldig volgens beschikbaarheid.
dag 1 : Dag 1 & 2 : Kilimanjaro - Kilimanjaro West
Bij aankomst op de luchthaven van Arusha word je verwelkomd door de chauffeur-gids. Vertrek per 4x4 westwaarts naar de voet van Afrika’s hoogste berg vlakbij de grens met Kenia: de Kilimanjaro.

Hier verblijf je 2 nachten in een luxueuze tent Kambi ya Tembo****, gelegen op een hoogvlakte met spectaculaire zichten over de Sinya-vlaktes en de berg Kilimanjaro.

Dankzij haar ligging op een hoogvlakte geniet je vanuit je tent van spectaculaire zichten over de Sinya-vlaktes en de Kilimanjaro.

Op dag 2 vertrek op safari per 4x4 in het gezelschap van je chauffeur-gids. Hij kent de Tanzaniaanse savannes, acacia-wouden en moerasgebieden als geen ander en is je ervaren partner om de dieren te helpen spotten. Door de ligging grenzend aan het Amboseli Reservaat vind je hier veel olifanten.
dag 2 : Dag 3 : Kilimanjaro West - Tarangire National Park
Vroeg ontbijt en vertrek naar het Tarangire National Park. Onderweg is een picknicklunch voorzien. ‘s Namiddags ontdek je de eigenheid van dit ongewone nationale park tijdens een boeiende safari. De alomtegenwoordige oeroude baobabbomen geven het een bijna prehistorische uitstraling. Wist je dat Tarangire de grootste olifantenpopulatie van gans Tanzania telt ?

Overnachting in Burunge Tented Camp ****, deluxe tent.
dag 3 : Dag 4 : Tarangire - Lake Manyara - Karatu
Vandaag trek je naar Lake Manyara (picknicklunch voorzien op een plek met panoramisch uitzicht). Langs het meer valt heel wat wildleven-activiteit waar te nemen. Houd je verrekijker in de aanslag en zoek naar de boomklimmende leeuwen, apen, nijlpaarden en uiteraard de flamingo’s die zo typisch zijn voor deze regio.

‘s Namiddags neem je je intrek in Karatu, een klein stadje omringd door koffieplantages en dé uitvalsbasis om de Ngrongoro-krater te bezoeken.

Geniet van het zwembad tijdens je verblijf in Ngorongoro Farmhouse **** (standaardkamer).
dag 4 : Dag 5 & 6 : Karatu - Serengeti National Park
Door schitterende landschappen rijd je vandaag naar Tanzania’s grootste wildreservaat, het Serengeti National Park. Na de lunch vertrek je per 4x4 op safari.

Je verblijft 2 nachten in Kati Kati Tented Camp***, comfortabele canvas tent. (1apr-25mei: Serengeti Sopa Lodge).

Op dag 6 ganse dag safari in Serengeti op zoek naar de Big Five.
dag 5 : Dag 7 : Serengeti National Park - Ngorongoro Conservation Area - Karatu
Deze namiddag daal je af in de unieke Ngorongoro-krater. Op weg naar dit gebied is een picknicklunch voorzien. In de krater, ook wel de Ark van Noah genoemd, leven grote kuddes zebra’s en wildebeesten naast leeuwen, zwarte neushoorns en heel wat vogelsoorten. Dagelijks dalen de Masaï de groene heuvels af met hun vee. De krater is de grootste ingestorte vulkaan ter wereld.

Verblijf in Ngorongoro Farmhouse****, standaard kamer.
dag 6 : Dag 8 : Ngorongoro Conservation Area - Arusha
Terugkeer naar Arusha. Je kan terug naar huis vliegen. Wij raden je aan om van hieruit door te vliegen naar Zanzibar (1 uurtje) en een paar dagen uit te rusten aan de exotische stranden op dit magische specerijen-eiland.
Imagine more
- Kinderkortingen vanaf - € 800 per kind !
- Kamers voor drie/vier personen zijn ook beschikbaar.
- Kinderkortingen op aanvraag
- Ideale rondreis voor gezinnen met kinderen
- Verleng jullie reis met een exotisch strandverblijf op Zanzibar
Inbegrepen
- Accommodatie en maaltijden zoals beschreven
- Transport in een 4x4 Landcruiser
- Activiteiten zoals beschreven
- Engels- of Franstalige gids-chauffeur
Niet inbegrepen
- Internationale vluchten (richtprijs vanaf €900)
- Persoonlijke uitgaven zoals dranken
- Fooien
- Optionele activiteiten
- Niet vermelde maaltijden of maaltijden buiten het programma
- Visumkosten (50 USD per persoon)
- Internationale reispas
- Annuleringsverzekering en/of bijstandsverzekering
- Alle onder 'Inbegrepen' niet vermelde diensten 
voor een persoonlijk advies over deze bestemming, klik hier.
voor persoonlijk advies ? klik hier.

 

uw overnachtingen

» Kambi ya Tembo ****
Kambi ya Tembo is een luxe tentenkamp ten noorden van de Kilimanjaro, in de privé concessie ‘Sinya’ nabij de grens van Kenia en het Amboseli Nationaal Park.
» Lake Burunge Tented Lodge ****
Lake Burunge Tented Camp ligt op twintig minuten van de ingang van Tarangire National Park. Het kamp bestaat uit luxe permanente tenten met een prachtig uitzicht over het Lake Burunge en Tarangire National Park. Omdat het kamp strategisch gelegen is in de natuurlijke corridor tussen Lake Manyara en Tarangire, komen er veel dieren langs.
» Ngorongoro Farm house ****
Ngorongoro Farm House ligt in een landelijke omgeving tussen de Ngorongoro krater en het dorp Karatu. Op deze koffieplantageboerderij in koloniale stijl ervaar je de legendarische sfeer van weleer. Vanuit de lodge kun je wandelingen maken naar lokale plantages. Ngorongoro Farm House heeft 52 grote, luxe kamers in koloniale stijl. De ruime veranda's bieden een prachtig uitzicht op de vallei beneden. Het restaurant serveert internationale gerechten in buffetvorm, met af en toe 's avonds entertainment in de vorm van muziek.
» Kati Kati Tented Camp ***
Kati Kati is een mobiel kamp met een strategische ligging in centraal Serengeti, ideaal om de uitgestrekte Serengeti-vlaktes te verkennen. Het kamp biedt comfortabele accommodatie en de unieke mogelijkheid om te genieten van een echte safaribeleving op een kamp. In de comfortabele tenten voel je je helemaal ondergedompeld in de omgeving en kun je genieten van het rijke dierenleven en de vegetatie van het gebied.