NL | FR

Azoren4kids - The Lince Azores Hotel

v.a. € 1 460
periode : 16/01/2024 -> 31/12/2024
begeleid : Nee
groepsreis : Nee
overnachtingen : 8 d./7 n.
Prijstabel
tonen 
periode   prijs promo  
26/5 30/9 € 1 695,00  
1/10 10/11 € 1 460,00  
Prijzen p.p. (tweepersoonskamer). Aanbod geldig volgens beschikbaarheid.
dag 1 : Brussel - São Miguel
Bij aankomst in Ponta Delgada, transfer naar het hotel. Rest van de dag vrij.
dag 2 : Whale watching
Dolfijnen en walvissen observeren is een fascinerende belevenis! De oceaan rondom de eilanden heeft een rijke fauna en er leven meer dan 28 soorten walvisachtigen waaronder de potvis, de gewone vinvis, de bultrug, de dwergvinvis en de blauwe vinvis. We kunnen niet garanderen dat u een walvis zal zien, maar dolfijnen zijn er bijna altijd! Na een korte briefing i.v.m. de veiligheid en de verschillende diersoorten, vaart u uit onder begeleiding van een ervaren schipper en bioloog. Er zijn dagelijks 2 afvaarten per zodiac of catamaran.
Opmerking: deze excursie (±2u30) is onderhevig aan de weersomstandigheden, ongeschikt en af te raden voor zwangere vrouwen, iedereen die een zwakke rug/gezondheid heeft of in een rolstoel zit.
dag 3 : Jeep safari naar Sete Cidades & Lagoa do Fogo
Onderweg naar Sete Cidades stopt u bij verschillende uitkijkpunten en bezoekt u de mooiste plekken aan de westkant van het eiland. Het Lagoa das Sete Cidades meer is verdeeld in twee delen met een blauwe en een groene zijde. Het uitzicht vanaf het uitkijkpunt Vista do Rei is adembenemend. Daarna volgt u een onverharde weg naar het binnenland van de vallei. Rit naar Lagoa om de kerk van St. Nicolaas te bewonderen en lunch in een traditioneel restaurant. De rit gaat verder naar Lagoa do Fogo. Het ‘Meer van het Vuur’ is een spectaculair kratermeer met intens blauw water, omringd door groen heuvels. Het uitzicht vanaf de verschillende uitkijkpunten is gewoonweg verbluffend.
Dagexcursie: ± 08u00, inclusief lunch.
dag 4 : 1/2 dag canyoning: Ribeira das Calderõeis
Dit avontuur begint met een rit van ± 40min van het zuiden naar de noordkust. U rijdt langs uitgestrekte groene velden, gescheiden door vulkanische rotsen. Aan de noordkust geniet u van de adembenemende uitzichten over de hoge kliffen en een uniek zicht op de oudste theeplantage van Europa. Vervolgens komt u aan in Parque Natural da Ribeira dos Caldeirões met zijn prachtige gevarieerde groene vegetatie, helder en fris water dat prachtige watervallen creëert, en de rust van een magische plek. Na ontvangst van de uitrusting maakt u een korte wandeling van ± 20min naar het beginpunt, waar u een veiligheidsbriefing krijgt. Onderweg zijn er verticale uitdagingen (watervallen, max 8m hoog) waarvan de afdaling wordt gedaan met de techniek van abseilen, afgewisseld met kleine wandelstukken en een speelser gedeelte (glijbaan en een sprong van ±4m).
Halve dagexcursie: ±5 uur, waarvan ±2u30 activiteit, moeilijkheidsgraad: gemakkelijk, geen ervaring vereist. Minimum leeftijd: 6 jaar.
dag 5 : Wandeltocht Sanguinho Trail
Deze wandelroute begint en eindigt in de parochie Faial da Terra. De tocht begint met een klim naar het landelijke dorpje Sanguinho, een plaatsnaam die verwijst naar de sterke aanwezigheid van deze inheemse plant (Frangula azorica). Daarna gaat het pad verder tot aan de waterval van Salto do Prego, een van de mooiste plekjes van het eiland. Dit is de perfecte stopplaats om te lunchen en te baden in het kristalheldere water van de waterval. Langs een pad dat parallel loopt aan de stroom en door weelderige vegetatie keert u terug van een van de meest afgelegen locaties. Tijdens de terugrit naar Ponta Delgada maakt u een stop bij Vila da Povoação, de eerste stad op het eiland.
Dagexcursie: 6 à 7 uur, waarvan ±3u30 wandelen, afstand: ±5km, hoogteverschil 172 meter, moeilijkheidsgraad: gemiddeld, inclusief picknick lunch. Minimum leeftijd: 6 jaar.

dag 6 : Mystieke Furnas krater
Mountainbiken
Het fietscircuit (±10km) loopt hoofdzakelijk rond de lagune van Furnas en is ideaal om de krater (±6km) te verkennen. De route begint in het gebied van de fumarolen en volgt vervolgens de onverharde weg die de lagune omringt. In het gebied van Lombo dos Milhos geniet u van het idyllische landschap en de omliggende weilanden. Lunch in een restaurant in het dorp Furnas.
Kanoën
Met de kano vaart u naar het midden van meer waar u de grootsheid ervaart van de vulkanen die het eiland hebben gevormd. Aan de zuidelijke oever ligt een neogotische kapel, een miniatuurversie van de kathedraal van Chartres. Geniet van de rust en de prachtige uitzichten. Aan de oevers van het meer wordt dankzij de vulkanische activiteit de traditionele stoofpot (cozido) gekookt in de grond.
Dagexcursie: ±07u30, waarvan ±4uur activiteit, moeilijkheidsgraad: gemakkelijk, inclusief lunch.Minimum leeftijd: 6 jaar.
dag 7 : Vrije dag in Ponta Delgada
Ponta Delgada is de belangrijkste havenstad van de Azoren. De stad werd oorspronkelijk bewoond door vissers die aangetrokken werden door de beschutte baaien. Vandaag is het een dynamische stad met een bloeiend economisch en cultureel leven. Bezoek zeker één van de mooie botanische tuinen die de stad rijk is. Portas da Cidade zijn de iconische en typerende stadspoorten vlakbij de jachthaven.
dag 8 : São Miguel - Brussel
Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Brussel.
Info
Ontdekkingsprogramma voor jong en oud!

Het milde klimaat en de aangename temperaturen maken van São Miguel een aantrekkelijke bestemming voor een actieve vakantie. U verblijft 7 nachten in dezelfde accommodatie in Ponta Delgada. De volgorde van de excursies kan wijzigen, zijn onderhevig aan de weersomstandigheden en worden uitgevoerd in kleine internationale groepjes met een Engelstalige gids.
Optionele excursies
Op vrije dagen kunnen er extra excursies geboekt worden zoals zwemmen met dolfijnen, extra wandelingen, mountain bike tour of een dagexcursie The Pricess Ring (whale watching + snorkelen). Inbegrepen excursies kunnen vervangen/weggelaten worden.

Inbegrepen
- Vluchten in economy met TAP Portugal (dagelijks via Lissabon) of met Tuifly (enkel op maandag).
- 7 overnachtingen met ontbijt in een dubbel standaard in Hotel The Lince Azores 4*.
- privé transfers van en naar de luchthaven.
- 3 dagexcursies met lunch: jeepsafari naar Sete Cidades, wandeltocht Sanguinho Trail, Mystic Furnas: fietsen en kayakken.
- 2 halve dag excursies (zonder lunch): whale watching & canyoning.
Niet inbegrepen
- Annulatieverzekering.
Extra prijzen
Extra bed kind -12 jaar in een dubbel standaard : € 845/persoon.

Prijs in een familiekamer:
(bezetting 3 volwassenen OF 2 volwassenen + 2 kinderen -12 jaar)
15/03-25/05 + 01/10-10/11: € 1605/persoon
26/05-30/09: € 1895/persoon
Extra bed 3de persoon in een familiekamer: € 995/persoon
Extra bed 1ste en 2de kind -12 jaar in een familiekamer: € 845/persoon.
voor een persoonlijk advies over deze bestemming, klik hier.

 

uw overnachtingen

» The Lince Azores Hotel ****
Hotel The Lince Azores geniet van een goede ligging in Ponta Delgada, heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en vriendelijk personeel.