NL | FR

Zambia & Malawi 4 kids

v.a. € 6 005
periode : 19/03/2024 -> 14/12/2024
begeleid : Ja
groepsreis : Nee
overnachtingen : 15 d./14 n.
Prijstabel
tonen 
periode   prijs promo  
1/4 15/12 € 6 005,00  
Prijzen p.p. (tweepersoonskamer). Aanbod geldig volgens beschikbaarheid.
750 EUR REDUCTIE per persoon op basis van 4 reizigers
Voor boekingen tussen 19/03/2024 en 30/11/2024 & met vertrekdatum tussen 01/04/2024 en 15/12/2024
dag 1 : Lilongwe airport – Lilongwe
Bij aankomst in Kamuzu international airport in Lilongwe meet & greet. Vertrek naar Eden Real Estate Lodge in Lilongwe. Na een vermoeiende vliegreis geniet u van een vrije namiddag in deze rustgevende lodge met een zwembad en mooie tuin, halfpension.
dag 2 : Lilongwe – South Luangwa National Park
Vandaag steekt u de grens over naar Zambia en reist u naar South Luanga (279 km – 4u30), een absoluut top park in Afrika. U logeert in Msandile River Lodge, op basis van volpension en u gaat op twee safari’s per dag.
dag 3 : South Luangwa National Park
Vandaag gaat u ’s ochtends en ’s middags op safari. South Luangwa staat omschreven als een top 5 park van Afrika en heeft een enorme biodiversiteit.
dag 4 : South Luangwa National Park - Lilongwe
Vertrek naar Malawi. Onderweg stopt u aan een textielfabriek waar u een volledige uitleg krijgt over hun werkwijze. Overnachting in Kumbali Country Lodge, vlakbij Lilongwe, halfpension.
dag 5 : Lilongwe – Cape Mc Clear
Na het ontbijt verder naar Cape Mc clear, vandaag ziet u voor het eerst het mooie Malawi meer. U geniet van een boottocht nar de eilandjes waar u kan snorkelen tussen de prachtig gekleurde vissen. Verblijf van 2 nachten in in Chembe Eagles nest, halfpension.
dag 6 : Cape Mc Clear
Vrije dag.
dag 7 : Cape Mc Clear – Liwonde National Park
Een rit van 153km (3u) brengt u naar Liwonde NP waar u verblijft in Mvuu Camp voor 2 nachten, op basis van volpension en u gaat op twee safari’s per dag.
dag 8 : Liwonde National Park
Vandaag gaat u ’s ochtends en ’s middags op safari. Liwonde National Park is één van de mooiste parken van het land en één van de minst bereisde in Afrika! Liwonde National Park biedt één van de dichtste concentraties wildlife in Afrika! Je krijgt de kans om veel olifanten te zien, want het park telt er ongeveer 900! In het park kan je ook cheeta's, hyena's, leeuwen, neushoorns en wilde honden. Het park wordt ook bewoond door honderden krokodillen en nijlpaarden, antilopen, zebra's en buffels. Liwonde National Park is ook een paradijs voor vogelaars met meer dan 300 verschillende soorten, dus er is echt voor elk wat wils!
dag 9 : Liwonde National Park – Zomba Plateau
Van Liwonde gaat u naar Zomba plateau waar u 2 dagen verblijft in Kefi Lodge, halfpension. Dit is een oud koloniaal huis. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk te Zomba.
dag 10 : Zomba Plateau
Vandaag maakt u boven op het plateau een tocht langs Wiliams Falls en Queens View dat een uitzicht geeft op de grote rift vallei.
dag 11 : Zomba Plateau - Satemwa Tea Estate
Vandaag rijdt u 92 km om te belanden in een totaal andere omgeving. Thyollo is de streek van de thee teelt. U verblijft in Huntingdon House, volpension, wat een kijk geeft op het rijke koloniale leven. Hier hebt u de mogelijkheid om de thee fabriek te bezoeken en te genieten van een zonsondergang tussen de theeplantages.
dag 12 : Satemwa Tea Estate – Blantyre - Dedza
Vandaag reist u verder naar Dedza, een perfecte tussenstop om de lange rit in te korten (248km – 4u). Onderweg doorkruist u Blantyre waar u een typische Afrikaanse markt kan bezoeken. U maakt ook nog een stop aan een kunst galerij. Overnachting in Dedza Pottery Lodge, halfpension.
dag 13 : Dedza – Lake Malawi
Na het ontbijt vertrek naar Joma Adventure Lodge waar je nog twee nachten verblijft (192km – 2u30/3u), op basis van volpension. Hier kan u verschillend wateractiviteiten doen, wandelingen maken, bezoek aan een croc farm, boottochten, bezoek stad Salima, …..
dag 14 : Lake Malawi
Vrije dag
dag 15 : Lake Malawi - Lilongwe
Transfer naar Lilongwe luchthaven (2u) voor de retourvluchten.
PRIJS
Prijs op basis van 4 personen: € 5.215pp
Inbegrepen
- Overnachtingen en maaltijden zoals vermeld in programma
- Alle transfers met chauffeur
- Toegangsfees tot de parken
- Boottocht in Cape Mc Clear
- Gids te Zomba plateau
Niet inbegrepen
- Internationale vluchten
- Niet vermelde activiteiten
- Niet vermelde maaltijden
- Dranken
- Fooien
- Internationaal paspoort
- Annuleringsverzekering en bijstandsverzekering
- Alle onder ‘Inbegrepen’ niet vermelde diensten
voor een persoonlijk advies over deze bestemming, klik hier.