NL | FR

Noord India4kids

v.a. € 1 745
periode : 01/11/2018 -> 31/10/2019
begeleid : Ja
groepsreis : Nee
overnachtingen : 9 d./7 n.
Prijstabel
tonen 
periode   prijs promo  
9/1 30/4 € 1 955,00  
1/5 30/6 € 1 745,00  
1/7 31/8 € 2 045,00  
1/9 22/9 € 1 745,00  
23/9 31/10 € 1 955,00  
Prijzen p.p. (tweepersoonskamer). Aanbod geldig volgens beschikbaarheid.
dag 1 : Brussel – Delhi
Vertrek vanuit Zaventem met de Swiss of Lufthansa vlucht naar Delhi. Bij aankomst, onthaal en transfer naar hotel The Ashok****+.
dag 2 : Delhi (o-m-a)
Bezoek aan Old en New Delhi: de Qutab Minar, het grafmonument van Humayun, India Gate en rit door regeringswijk, een ritje met de Tuk Tuk in New Delhi, een rikshaw tocht in Old Delhi en tevens een ritje met de metro.
dag 3 : Delhi - Mandawa (o-m-a)
Ontbijt in het hotel. Rit naar Mandawa, gelegen in de Shekavati Regio. Bij aankomst installatie in hotel Mandawa Castle°°°. In de namiddag bezoek aan de stad, bekend om haar mooie haveli’s, rijke koopmanshuizen met fraai gedecoreerde gevels, dikke muren en kleine ramen om de warmte buiten te houden in het droge en warme woestijnklimaat. Deze patriciërshuizen bevatten dikwijls fresco’s met mooie jachtscènes, religieuze dansen en mythologische voorstellingen uit het hindoeïsme. Hier maakt u ook een rit van ongeveer een uur op een kamelenrug door het dorp en woont u een demonstratie bij van de traditionele schilderkunsten.
dag 4 : Mandawa – Samode - Jaipur (o-m-a)
In de voormiddag bezoek aan een pottenbakkerij waar u kunt deelnemen aan een initiatie pottenbakken. Rit naar Jaipur met onderweg halte in het prachtige Heritage hotel Samode Palace voor lunch. Mogelijkheid tot het maken van een wandeling in het dorpje. Aankomst in de namiddag te Jaipur en installatie in uw hotel Mansingh****.
dag 5 : Jaipur (o-m-a)
Bezoek aan het indrukwekkende Amber Fort, trots gelegen op een steile rots even buiten Jaipur, dat men bereikt per olifant. In de paleizen van het Fort krijgt u een idee van het weelderige leven van de Moghol keizers. In de namiddag bezoek aan Jaipur, de roze stad met het City Palace, deels bewoond door de Maharadja en deels ingericht als museum. Verder fotostop aan het Paleis der Winden (Hawa Mahal) met zijn fantasierijke architectuur en bezoek aan het astrologisch observatorium Jantar Mantar. Bezoek aan de Polo club waar de kinderen kunnen paardrijden. ’s Avonds woont u een puppetshow bij.
dag 6 : Jaipur - Ranthambore (o-m-a)
Vertrek naar Ranthambore waar aankomst rond de middag en installatie in uw hotel Regency***+. Na de lunch, verkenning van het park dat de naam draagt van een gelijknamig fort in het midden ervan. Het is bekend voor zijn populatie van Bengaalse tijgers, luipaarden, hyena’s, jakhazen, wilde katten, sambars, chitals, gazellen, verschillende soorten beren en apen (waaronder langoren, etc...). Voor afreizen tussen 01/07 en 30/09 wordt de overnachting te Ranthambore (gesloten) vervangen door een overnachting in Bharatpur met bezoek aan het vogelreservaat.
dag 7 : Ranthambore – Fatehpur Sikri – Agra (o-m-a)
In de vroege morgen nemen we de trein naar Bharatpur. Bij aankomst bezoek aan het vogelreservaat per rickshaw. Verder per wagen naar Agra met onderweg bezoek aan Fatehpur Sikri, de stad in roze zandsteen, gebouwd door Akhbar in de 16de eeuw en die al enkele jaren na haar voltooiing werd verlaten, door het gebrek aan drinkwater. De stad ligt er na meer dan 400 jaar nog steeds bij alsof ze pas is gebouwd. Bij aankomst te Agra, installatie in uw hotel Mansingh****. Voor het avondmaal woont u nog een Magic show bij.
dag 8 : Agra - Delhi (o-m-a)
In de voormiddag vertrek per paardenkoets voor een bezoek aan de beroemde Taj Mahal, ontroerende poëzie en liefdeszang in witte marmer van keizer Shah Jahan voor zijn geliefde mooie keizerin Mumtaz. Het is een wereldmonument dat in de Moghol architectuur zijns gelijke niet vindt qua harmonie en ideale verhoudingen. Het ligt in een mooie tuin met een lange waterpartij. In de namiddag terugrit naar Delhi. Avondmaal in een hotel en transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht.
dag 9 : Delhi - Brussel
Terugvlucht naar Zaventem waar aankomst in de voormiddag.
Inbegrepen
Vluchten met Swiss/Lufthansa (L-klasse).
Luchthaventaksen en fuel.
7 overnachtingen op basis van vol pension in de vermelde hotels of gelijkwaardig.
Engelssprekende lokale gidsen.
Alle bezoeken, ingangsgelden en transfers zoals beschreven in het programma met a/c wagen met chauffeur.
Documentatiemap per kamer.
Niet inbegrepen
Persoonlijke uitgaven zoals dranken.
Gebruikelijke fooien.
Visumkosten.
Annulerings- en of bijstandsverzekering.
Prijzen
Korting voor kind -12 jaar in de kamer v/d ouders - € 320

Vanaf 2 kinderen is er een afzonderlijke kamer voorzien en is er een reductie per kind -12 jaar op de basisprijs voor volwassenen: - € 100

voor een persoonlijk advies over deze bestemming, klik hier.
voor persoonlijk advies ? klik hier.

 

uw overnachtingen

» The Ashok ****+
Imposant luxehotel in de buurt van het centrum van New Delhi.
» Hotel Mansingh Agra ****
Modern hotel in het centrum van Agra en nabij de Taj Mahal.
» Hotel Mansingh Jaipur ****
Modern hotel en ideale uitvalsbasis om de roze stad te ontdekken.