NL | FR

Noord India4kids

v.a. € 2 250
periode : 01/11/2018 -> 31/10/2025
begeleid : Ja
groepsreis : Nee
overnachtingen : 9 d./7 n.
Prijstabel
tonen 
periode   prijs promo  
1/7 31/8 € 2 580,00  
1/9 22/9 € 2 250,00  
23/9 31/10 € 2 665,00  
1/11 15/12 € 2 790,00  
6/1 30/4 € 2 790,00  
1/5 20/6 € 2 520,00  
21/6 31/8 € 2 875,00  
1/9 22/9 € 2 520,00  
23/9 31/10 € 2 790,00  
Prijzen p.p. (tweepersoonskamer). Aanbod geldig volgens beschikbaarheid.
dag 1 : Brussel – Delhi
Vertrek vanuit naar Delhi.
dag 2 : Delhi (o-m-a)
Bij aankomst, onthaal en transfer naar hotel The Park ****+ .Bezoek aan Old en New Delhi: de Qutab Minar, het grafmonument van Humayun, India Gate en rit door regeringswijk, een ritje met de Tuk Tuk in New Delhi, een rikshaw tocht in Old Delhi en tevens een ritje met de metro.
dag 3 : Delhi - Mandawa (o-m-a)
Ontbijt in het hotel. Rit naar Mandawa, gelegen in de Shekavati Regio. Bij aankomst installatie in hotel Alsisar of Mandawa Castle°°°. In de namiddag bezoek aan de stad, bekend om haar mooie haveli’s, rijke koopmanshuizen met fraai gedecoreerde gevels, dikke muren en kleine ramen om de warmte buiten te houden in het droge en warme woestijnklimaat. Deze patriciërshuizen bevatten dikwijls fresco’s met mooie jachtscènes, religieuze dansen en mythologische voorstellingen uit het hindoeïsme. Hier woont u een demonstratie bij van de traditionele schilderkunsten.
dag 4 : Mandawa – Samode - Jaipur (o-m-a)
In de voormiddag bezoek aan een pottenbakkerij waar u kunt deelnemen aan een initiatie pottenbakken. Rit naar Jaipur met onderweg halte in het prachtige Heritage hotel Samode Palace voor lunch. Mogelijkheid tot het maken van een wandeling in het dorpje. Aankomst in de namiddag te Jaipur en installatie in uw hotel Clarks Amer****.
dag 5 : Jaipur (o-m-a)
Bezoek aan het indrukwekkende Amber Fort, trots gelegen op een steile rots even buiten Jaipur, dat men bereikt per olifant. In de paleizen van het Fort krijgt u een idee van het weelderige leven van de Moghol keizers. In de namiddag bezoek aan Jaipur, de roze stad met het City Palace, deels bewoond door de Maharadja en deels ingericht als museum. Verder fotostop aan het Paleis der Winden (Hawa Mahal) met zijn fantasierijke architectuur en bezoek aan het astrologisch observatorium Jantar Mantar.
dag 6 : Jaipur - Ranthambore (o-m-a)
Vertrek naar Ranthambore waar aankomst rond de middag en installatie in uw hotel Regency****. In de namiddag verkenning per gedeelde open truck van het park dat de naam draagt van een gelijknamig fort in het midden ervan. Het is bekend voor zijn populatie van Bengaalse tijgers, luipaarden, hyena’s, jakhalzen, wilde katten, gazellen en verschillende soorten beren en apen (waaronder langoren, etc...).
dag 7 : Ranthambore – Fatehpur Sikri – Agra (o-m-a)
In de vroege morgen nemen we de trein naar Bharatpur. Bij aankomst bezoek aan het vogelreservaat per rickshaw. Verder per wagen naar Agra met onderweg bezoek aan Fatehpur Sikri, de stad in roze zandsteen, gebouwd door Akhbar in de 16de eeuw en die al enkele jaren na haar voltooiing werd verlaten, door het gebrek aan drinkwater. De stad ligt er na meer dan 400 jaar nog steeds bij alsof ze pas is gebouwd. Bij aankomst te Agra, installatie in uw hotel Clarks Shiraz****. Voor het avondmaal woont u nog een Magic show bij.
dag 8 : Agra - Delhi (o-m-a)
In de voormiddag bezoek aan de beroemde Taj Mahal (gesloten op vrijdag), ontroerende poëzie en liefdeszang in witte marmer van keizer Shah Jahan voor zijn geliefde mooie keizerin Mumtaz. Het is een wereldmonument dat in de Moghol architectuur zijns gelijke niet vindt qua harmonie en ideale verhoudingen. Het ligt in een mooie tuin met een lange waterpartij. In de namiddag terugrit naar Delhi en installatie in uw hotel.
dag 9 : Delhi - Brussel
Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht.
Inbegrepen
- Vluchten met Qatar Airways (Q-klasse).
- Luchthaventaksen en fuel.
- 7 overnachtingen in een dubbele kamer met een extra bed op basis van vol pension in de vermelde hotels of gelijkwaardig.
- Engelssprekende lokale gidsen (per stad is er een andere gids).
- Alle bezoeken, ingangsgelden en transfers zoals beschreven in het programma met a/c wagen met chauffeur.

Niet inbegrepen
- Persoonlijke uitgaven zoals dranken.
- Gebruikelijke fooien.
- Visumkosten.
- Annulerings- en of bijstandsverzekering.
voor een persoonlijk advies over deze bestemming, klik hier.