NL | FR

Bali4kids

v.a. € 2 290
periode : 05/11/2019 -> 31/10/2022
begeleid : Ja
groepsreis : Nee
overnachtingen : 13 d./10 n.
Prijstabel
tonen 
periode   prijs promo  
1/11 30/6 € 2 290,00  
1/7 30/9 € 2 290,00  
Prijzen p.p. (tweepersoonskamer). Aanbod geldig volgens beschikbaarheid.
dag 1 : Brussel – Denpasar
Vertrek vanuit Zaventem met de Qatar Airways vlucht naar Denpasar via Doha.
dag 2 : Denpasar - Sanur
Aankomst te Denpasar. Onthaal en transfer naar Sanur en installatie in hotel Puri Santrian****.
dag 3 : Sanur (o)
Vrije dag.
dag 4 : Sanur - Ubud (o-m)
Vandaag start de rondreis. De eerste stop die u maakt is in het dorp Tunjuk Village. Hier neemt u een kijkje in het traditionele Balinese plattelandsleven. U bezoekt een lokale school (mits het geen vakantie is!). Vervolgens maakt u een wandeling door de nabij gelegen akkers en ziet u de lokale boeren aan het werk bij het verbouwen van rijst of het oosten van fruit en specerijen. Door een beetje mee te helpen met de werkzaamheden, krijgt u voor even het gevoel een van hen te zijn. Aan het einde is er nog een lokaal bereidde lunch bij een familie thuis. Daarna halte aan de tempel van Tanah Lot, gewijd aan de geesten van de zee. Deze werd gebouw op een rotsblok, in de branding van de zee. Bij aankomst te Ubud, installatie in hotel Radha Phala Resort & Spa***+.
dag 5 : Ubud (o-m)
Halve dag excursie naar het ‘Elephant Safari Park in Taro’. Zonder twijfel is het Olifanten Safari Park in Taro de enige complete olifantervaring in de wereld - en is dus echt uniek. U maakt persoonlijk kennis met deze ongelooflijke dieren van in een prachtig tropisch park. U kunt de olifanten zich zien baden in het meer, ze zien schilderen of andere activiteiten. U mag deze dieren voederen, aanraken, fotograferen en leer meer over de afstamming van de olifant en de diversiteit in het park. Uitgeroepen tot 's werelds beste Olifantenpark dat beschikt over een volledige receptie en informatiecentrum, een uitgebreid museum, met een grote collectie van olifanten memorabilia en de enige Mammoet skelet in Zuidoost-Azië. Lunch in het park. Terug naar het hotel en rest van de dag is vrij.
dag 6 : Ubud (o-m)
Vandaag start u met de Bayad Eco trekking. Deze trip brengt u naar over een 6km lange wandeltocht doorheen het tropisch regenwoud met prachtige panorama’s. Hier vindt u ook de beroemde Petanurivieren en de oude religieuze grotten. In dit gebied groeien 150 verschillende vruchten, specerijen en kruiden en heeft een rijke fauna en flora. Om het gebied te steunen kunt u onderweg uw eigen boom planten. Lunch. In de namiddag bezoek aan een van de meest gekende toeristische attracties is het Apenwoud van Ubud. De beste manier om deze te bezoeken is te voet, al is het een stevige wandeling. In het woud bevinden zich ook enkele prachtige tempels die het plaatje compleet maken. Een bezoek wordt onvergetelijk samen met de fotogenieke apen.
dag 7 : Ubud - Lovina (o-m)
Vertrek naar Lovina met onderweg bezoek aan Tegalalang Rice Village. Diverse houtsnijwerken zijn te vinden in deze stad en haar buren. Zeer kleurrijke houtsnijwerk van bloemen, dieren en andere ontwerpen zijn tentoongesteld langs de weg, en natuurlijk mooie rijstvelden met palmbomen en een kleine riviervallei. Hierna gaat de rit verder naar Sebatu, een kleine, mooie tempel, gebouwd langs een heilige bron. Dit is een van de speciale plekken waar de Balinezen hun wijwater halen voor hun talrijke rituelen en ceremonies. Te Penelokan kunt u genieten van het panoramisch uitzicht over de vulkaan en het Baturmeer. Verder richting noordkust met stop in Singaraja voor een bezoek aan de Chinese tempel en een traditionele markt. Bij aankomst, installatie in hotel The Lovina Beach Resort****.
dag 8 : Lovina (o)
Vrije dag.
dag 9 : Lovina - Canggu Beach (o-m)
Vandaag keert u terug naar het Zuiden. Onderweg bezoek aan de Ulun Danu Bratan tempel. Gesitueerd op de oevers van het Bratanmeer, een bron van water voor een groot deel van het eiland. Het combineert moeiteloos Hindoe en Boeddhistische elementen tot een uniek voorbeeld van Balinese tempelarchitectuur. Dichte dennenbossen flankeren de berg tot de kalme kustlijn bezaaid met heilige schrijnen. Het meer is gelegen op 1200m boven zeeniveau en op sommige plaatsen is het 35m diep. Danu Bratan ligt op de bodem van een ooit gigantische vulkanische krater, omringd door beboste heuvels en met de grootsheid van Gunung Catur achter zich. Het meer wordt vereerd door de Balinese landbouwers in de immens attractieve tempel Pura Ulun Danu Bratan die aan het meer ligt. Aankomst in de namiddag te Legian en installatie in hotel The Haven Suites Berawa*****.

dag 10 : Canggu Beach (o)
Vrije dag aan het strand.
dag 11 : Canggu Beach (o)
Vrije dag aan het strand.
dag 12 : Canggu Beach – Denpasar - Doha (o)
Vrije tijd tot aan de transfer naar de luchthaven van Denpasar voor de vlucht naar Doha.
dag 13 : Doha – Brussel
Aansluiting naar Zaventem.
Inbegrepen
- vluchten met Emirates.
- luchhaventaksen en fuel.
- 10 overnachtingen in de vermelde hotels of gelijkwaardig.
- Maaltijden volgens het programma.
- Engelssprekende lokale gidsen.
- Alle bezoeken,ingangsgelden en transfers zoals beschreven het
programma met a/c wagens met chauffeur.
- documentatie map per kamer.
Niet inbegrepen
- Persoonlijke uitgaven zoals dranken.
- Overige maaltijden.
- Gebruikelijke fooien.
- Annulatie- en of bijstandsverzekering.
Opmerking
- Korting 1 kind -12 jaar op de kamer van de ouders: € 145

- Prijs op aanvraag voor gezinnen met 2 of 3 kinderen (verblijf in 2 kamers)
voor een persoonlijk advies over deze bestemming, klik hier.
voor persoonlijk advies ? klik hier.